Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید « علی آقازاده» روز پنجشنبه در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا استان مرکزی در اراک افزود: اقامه نماز جمعه در شهرهای استان از هفته آتی بر اساس تصمیم‌گیری شورای سیاستگذاری ائمه جمعه اطلاع‌رسانی می‌شود.
وی بیان کرد: از شنبه هفته آتی ( ۱۵ آذرماه) تا اطلاع ثانوی، فعالیت ادارات غیرامدادی با ۵۰ درصد نیرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار مرکزی ادامه داد: بر اساس آمارهای ارایه شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی اراک، تعداد مبتلایان، بستری‌ها و موارد فوتی ناشی از ویروس کرونا در این استان از هفته چهارم آبان‌ماه نسبت به هفته دوم آذرماه حدود ۵۰ درصد کاهش داشته است.
آقازاده اظهار داشت: هرچه آمارهای مبتلا و فوت شدگان این بیماری در جامعه کمتر شود، روحیه در مردم افزایش پیدا می‌کند و امید است به زودی این بیماری از جامعه دور شود.
وی عنوان کرد: اعمال ۲ هفته محدودیت‌های شدید کرونایی در جامعه یک عملیات تمرینی در مقابل خواستن، توانستن است و این موضوع به خوبی نشان داد که اگر همه مردم رعایت پروتکل‌های بهداشتی را داشته باشند، می‌توان جلوی شیوع این بیماری پرخطر را گرفت.
استاندار مرکزی اضافه کرد: اصناف استان مانند محدودیت‌های گذشته کرونایی، همکاری خوبی داشتند که جای تقدیر دارد.
آقازاده اظهار داشت: معیشت اصناف در گرو فعالیت آنها است اما این قشر فداکارانه در راستای کاهش شیوع این بیماری همکاری کردند.
وی عنوان کرد: از شنبه هفته آتی بیش از ۷۰ درصد از مشاغل استان مرکزی به جز مشاغل ۳ و ۴ فعال خواهند بود و امید است رعایت پروتکل‌های همچنان ادامه داشته باشد تا شاهد اعمال محدودیت‌های شدید نباشیم.
استاندار مرکزی افزود: بررسی‌های لازم برای ادامه ممنوعیت تردد شبانه از ۲۱ شب تا چهار بامداد تا انتهای آذرماه در استان انجام و نتیجه آن شنبه هفته آتی اطلاع‌رسانی می‌شود.
آقازاده تصریح کرد: انتظار است مردم از دورهمی ها به‌ ویژه در شب یلدا خودداری کنند تا مجدد پیک جدید بیماری در استان ایجاد نشود.
وی گفت: اجرای طرح شهید سلیمانی توسط بسیج تا اطلاع ثانوی در حال اجرا است که از این طرح در نشست بعدی گزارشی ارایه می‌شود.
استاندار مرکزی ادامه داد: کمک‌های مومنانه و معیشتی نیز تا اطلاع ثانوی ادامه دارد و استان مرکزی در این راستا تاکنون خوب عمل کرده و امید است همچنان توفیقات خوبی به دست آورد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: اجرای محدودیت‌های شدید کرونایی از اول آذرماه تاکنون با همکاری خوبی از سوی اقشار مختلف مردم همراه است که جای تقدیر دارد.
« بهروز اکرمی» افزود: شرایطی امروز در استان مرکزی حاکم شده که از وضعیت قرمز به وضعیت نارنجی رسیده و امید است این وضعیت روز به روز بهبود یابد و روزی را همگان شاهد باشند که این بیماری منحوس از جامعه بشری رخت برکند.
وی بیان کرد: رسیدن به وضعیت نارنجی بیانگر آن نیست که باید محدودیت‌ها کنار رود، زیرا اگر رعایت پروتکل‌های بهداشتی مورد توجه قرار نگیرد، مجدد شرایط بحرانی شکل می‌گیرد.

عادی انگار شرایط را مجدد قرمز می‌کند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: اکرمی ادامه داد: همچنان خطر کرونا جدی است و عادی انگاری در مقابل آن مساوی با رسیدن به وضعیت قرمز و بحرانی است.
اکرمی اظهار داشت: فرمانداران باید همان جدیتی که در ۲ هفته گذشته در استان وجود داشت را ادامه دهند و از بازرسی و سایر فعالیت‌ها کاسته نشود.
وی بیان کرد: مراکز تجاری و بازارهای سرپوشیده از شنبه آتی فعالیت خود را آغاز می‌کنند اما هرگونه تجمع کنترل نشده و بدون رعایت می‌تواند بحران زا باشد و نیاز است مسئولان هر صنف از ارایه خدمات به افرادی که رعایت پروتکل‌های بهداشتی را ندارند، خودداری کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی هم در این نشست گفت: همکاری مردم و مسئولان در اجرای طرح‌های محدودیت کرونایی جای تقدیر دارد.

«سعید فرخی» افزود: استان مرکزی در ابتدای شیوع بیماری کرونا با کمبود ماسک همراه بود اما جزو نخستین استان‌هایی بود که مشکل ماسک را در اسرع وقت گره‌گشایی کرد و هم‌اکنون ۱۳ واحد تولید ماسک در استان با ظرفیت تولید ۵۰۰ میلیون عدد فعال است.

وی بیان کرد: در کنار تولیدات ماسک استاندارد، ماسک‌های غیراستاندارد با قیمت‌های ارزان وجود دارد که یک مشکل در استان است و انتظار است دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مختلف، ماسک مورد نیاز خود را از مراکز تولیدی استاندارد تهیه کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی ادامه داد: قیمت ماسک‌های استاندارد در استان به هفت هزار ریال رسیده است. 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی هم در این نشست گفت: موارد مبتلا به ویروس کرونا در شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک در هفته چهارم آبان‌ماه به ۹۹۰ نفر، در هفته اول آذرماه به ۸۵۲ نفر و در هفته دوم آذرماه به ۶۲۷ نفر، در شهرستان ساوه در هفته چهارم آبان‌ماه به ۸۳۴ نفر، هفته اول آذرماه به ۴۹۸ نفر و هفته دوم آذرماه به ۳۹۵ نفر رسید و در همین نیز تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در هفته چهارم آبان‌ماه به ۶۲ نفر، در هفته اول آذرماه به ۶۱ نفر و در هفته دوم آذرماه به ۴۵ نفر رسید.
دکتر « علی علیمحمدی» افزود: در مجموع موارد مثبت ویروس کرونا در استان مرکزی در هفته چهارم آبان ماه به ۱۸۸۶ نفر، در هفته اول آذرماه به یک هزار و ۴۱۱ نفر و در هفته دوم آذرماه به یک هزار و ۶۷ نفر رسید.
وی بیان کرد: موارد بستری شده مبتلایان به این ویروس در استان مرکزی هم در هفته چهارم آبان‌ماه به ۳۶۰ مورد، در هفته اول آذرماه به ۲۶۷ مورد و در هفته دوم آذرماه به ۲۳۵ مورد رسیده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد:  موارد درمان سرپایی و قرنطینه در منازل در شهرهای مرتبط با دانشگاه علوم پزشکی اراک در هفته چهارم آبان‌ماه به ۷۸۴ نفر، در هفته اول آذرماه به ۷۲۲ مورد و در هفته دوم آذرماه به ۴۷۰ مورد و در ساوه در هفته چهارم آبان‌ماه از ۷۰۹ مورد به ۴۲۰ مورد در هفته اول آذرماه و ۳۴۰ مورد به هفته دوم آذرماه کاهش یافت و در همین نیز از ۳۳ مورد در هفته چهارم آبان‌ماه به ۳۲ مورد در هفته اول آذرماه و ۲۲ مورد در هفته دوم آذرماه رسیده است.
دکتر علیمحمدی اظهار داشت: موارد فوت شدگان ناشی از ویروس کرونا در استان مرکزی نیز از ۸۳ نفر در هفته چهارم آبان‌ماه به ۶۳ نفر در هفته اول آذرماه و به ۵۶ مورد در هفته دوم آذرماه رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک هم در ادامه این نشست گفت: استان مرکزی از روز شنبه هفته آتی وارد شرایط نارنجی می‌شود اما انتظار است که محدودیت‌ها همچنان ادامه داشته باشد تا دوباره در وضعیت سخت قرار نگیریم.
دکتر سید « محمد جمالیان» افزود: همچنان تاکید بر تعطیلی گروه‌های شغلی سه و چهار وجود دارد.
وی بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود تا ۱۰ دیماه وضعیت خوب و قابل کنترلی در استان مرکزی وجود داشته باشد اما اگر موارد دورهمی در شب یلدا رعایت نشود، پس از دهم دیماه‌ وارد پیک جدیدی از این بیماری خواهیم شد که انتظار است اطلاع‌رسانی های ویژه در این خصوص صورت گیرد.

۴ هزار و ۲۶ خودروی غیربومی بازگشت داده شد

جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: در اجرای طرح‌محدودیت‌های کرونایی  این استان، چهار هزار و ۲۶ خودروی غیربومی برگشت داده شده است.

سرهنگ «یوسف سپهوند» افزود: هشت هزار و ۹۲۶ مورد تذکر به اصناف داده شده و در این مدت ۶۹۲ صنف متخلف نیز مهر و موم شده است.

وی بیان کرد: علاوه بر جریمه توسط دوربین‌های شهری برای تردد خودروهای شهری از ساعت ۲۱ شب تا چهار بامداد، ۶۲۶ خودور به صورت دستی جریمه ۲ میلیون ریالی، ۱۵۶ خودرو در ورودی شهرهای نارنجی جریمه پنج میلیون ریالی و ۲۸۸ خودور در ورودی شهرهای قرمز استان، جریمه ۱۰ میلیون ریالی شده‌اند.

فرماندار اراک نیز گفت: به طور متوسط روزانه از اول آذرماه جاری تاکنون یک‌هزار تا یک‌هزار و ۲۰۰ مورد بازرسی از اصناف این شهرستان انجام شده است.

«حسین بختیاری» افزود: به طور متوسط روزانه در این مدت، ۱۵ تا ۲۰ صنف متخلف در شهرستان اراک مهر و موم شد.

وی بیان کرد: ۹۵ درصد از صنوف و مردم در اجرای طرح محدودیت‌های شدید کرونایی همکاری خوبی داشتند که این مهم جای تقدیر دارد.

در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا استان مرکزی، فرمانداران شهرستان‌های مختلف این استان به صورت ویدئوکنفرانس گزارش‌های مربوطه را ارایه دادند.

استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است و نخستین مورد مثبت ویروس کرونا، اول اسفندماه پارسال در اراک، پس از قم به ثبت رسیده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اراک استان مرکزی سیدعلی آقازاده محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اراک استان مرکزی سیدعلی آقازاده محدودیت های کرونا ویروس کرونا اراک استان مرکزی سیدعلی آقازاده محدودیت های کرونا اخبار کنکور هفته چهارم آبان ماه دانشگاه علوم پزشکی اراک هفته دوم آذرماه هفته اول آذرماه محدودیت های شدید رعایت پروتکل استانداری مرکزی مرکزی ادامه استاندار مرکزی ویروس کرونا استان مرکزی استان مرکزی جای تقدیر شنبه هفته آتی مورد در هفته نشست گفت مرکزی هم محدودیت ها اجرای طرح یک هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۲۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد آیت‌الله مدرسی از مشروب‌خوری برخی پزشکان در فارس

امام جمعه بخش مرکزی یزد با انتقاد از مشروب‌خوری برخی پزشکان در فارس گفت: این عادی شدن خوردن مشروب باید مورد توجه وزارت بهداشت و مسئولان جامعه پزشکی قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله سید محمدکاظم مدرسی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط دولت آمریکا اظهار داشت: در بیش از یکصد دانشگاه در آمریکا حمایت‌های علنی از مردم مظلوم غزه در حال صورت گرفتن است که این خود جای شگفتی دارد.

امام جمعه بخش مرکزی یزد ادامه داد: تظاهرات و تحصن مسالمت‌آمیز در این دانشگاه‌ها از سوی دانشجویان و اساتید دانشگاهی برگزار شده است که بزرگی این اتفاقات در حالی که این افراد زیر بمباران تبلیغات اسلام‌هراسی قرار دارند، چیز کمی نیست.

مشروبات تقلبی از جامعه پزشکی هم قربانی گرفت

مدرسی با بیان اینکه دولت‌های غربی در حال سرکوب دانشجویان و اساتید هستند، گفت: این اقدام نشانه ترس عمومی دولت آمریکاست و کار این دولت به جایی رسیده که در درون کشور خود نیز دست به اقدامات سرکوبگرانه و ضدبشری می‌زند.

وی ادامه داد: عمده مطالبات این دانشجویان و اساتید حمایت از مردم مظلوم غزه است و اعلام دارند که باید این نسل‌کشی انسانی در غزه متوقف شود و امکانات مورد نیاز به رژیم کودک‌کش صهیونیستی داده نشود و وتو صورت نگیرد.

مدرسی با اشاره به دلیل دیگر سرکوب دانشجویان آمریکایی بیان کرد: آمریکا فرزند نامشروع خود، رژیم غاصب صهیونیستی را در حال سقوط می‌بینند و تمام ملاحظات را کنار گذاشتند و روی حقیقی خود را نشان دادند و باید از رسانه‌های وابسته به غرب سوال کرد که چرا خبری از دانشجویان آمریکایی در این رسانه‌ها منتشر نمی‌شود و چرا سکوت اختیار کردید؟.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اختلافات بین بازار و دارایی افزود: قشر بازاری ما همواره حامی انقلاب بودند و هستند و مسئولان باید نسبت به این قشر حمایت‌های لازم را انجام دهند و باتوجه به شعار سال و اهمیت بازاریان در بخش توزیعی در عرصه بهبود تولید باید به این قشر کمک کرد.

امام جمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه دشمن تلاش دارد تا از این شرایط سوءاستفاده کند، ادامه داد: باید مراقب بود تا دشمن از شرایط نتواند بهره ببرد و به نفع خود استفاده کند.

وی با اشاره به پرونده مشروب‌خوری در فارس تصریح کرد: متاسفانه جمعی از تحصیل‌کنندگان رشته پزشکی به این مورد مبتلا شدند که این خود نکته غم‌باری است و خود پزشکان مضرات این مورد را می‌دانند و جای سئوال است که چرا اقدام به خوردن مشروب کردند.

مدرسی ادامه داد: دشمن در تمام اقشار ما به‌ویژه قشر تحصیل کرده نفوذ کرده است و این عادی شدن خوردن مشروب باید مورد توجه وزارت بهداشت و مسئولان جامعه پزشکی قرار گیرد و نظارت و پالایش در این زمینه صورت گیرد و با متخلفان برخورد شود.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه در فارس
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • اولین نماز جمعه در «فرومد» اقامه شد
  • انتقاد آیت‌الله مدرسی از مشروب‌خوری برخی پزشکان در فارس
  • اقامه نماز جمعه در همه شهر‌های گیلان
  • اقامه نماز جمعه ارومیه به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی
  • اقامه نماز جمعه اصفهان به امامت حجت الاسلام والمسلمین محمودی
  • اعلام ویژه برنامه‌های شهادت امام صادق (ع) در حرم مطهر شاهچراغ
  • گروه های مردمی اقامه نماز جماعت باید تقویت شوند